Средното образование во Турција

Концепт на средно техничко образование во Турција. Средно училиште за техничари во автомобилската индустрија. Подржано и развиено со компании од Турција и Јапонија: Dogus Holding; Toyota…

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: