IMG-5fcf989ddb82afd3ab25cdc01510ae6e-V

Откако се укина екстерното тестирање, годинава имаше цели паралелки во основно образование во кои сите ученици беа одлични. Наставниците лесно подаруваа петки затоа што повеќе не сносат одговорност за необјективно оценување.

Повеќе…

Преземено од Нова Македонија