Предавање: Емоционалната интелигенција и стресот во изборот на однесувањето

„Учење на асертивно однесување – Емоционалната интелигенција и стресот во изборот на однесувањето“ е тема на предавањето кое во среда, 7 декември 2016 година,  се одржа во свечената сала на Правниот факултет на УГД.

Организатор на настанот е Факултетот за образовни науки на УГД, заедно со Art of living, а предавачи беа проф. Методи Чепреганов и Теодора Костовска од Art of living.

Предавањето беше отворено за студентите и за јавноста.

poster_2

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.