ГОЛЕМИОТ НАУЧНИК ИЛИ СПОРТИСТ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА Е И ДОБАР ПРОФЕСОР И ПЕДАГОГ

Секој сака да учи од најдобрите. Ако сакате да станете светски првак во скок со стап, учете од Сергеј Бубка. Бубка денес е тренер, ама се уште никој не научил да скока повеќе од него. Ако сакате да научите физика, учете од Алберт Ајнштајн. Кој би можел да биде Ваш подобар професор од Ајнштајн? Откако Ајнштајн ја објавил теоријата за релативитет, само тројца студенти сакале … Продолжи со читање ГОЛЕМИОТ НАУЧНИК ИЛИ СПОРТИСТ НЕ ЗНАЧИ ДЕКА Е И ДОБАР ПРОФЕСОР И ПЕДАГОГ