Средното образование во Шведска (1)

Мисијата на средното стручно образование во Шведска „ДА СОЗДАДЕМЕ СПЕЦИЈАЛИСТИ ЗА СТОПАНСТВОТО НА ОПШТИНАТА“
Посета на средните стручни училишта во Шведска од 14-21 март 2016 година.

Проект iOERc – Integrating E-Learning and Open Educational Resources into Classroom       http://www.ioerc.mk/

Curt Nicolin Gymnasiet,  – Finspang. Гимназија на СИМЕНС и 12 други компании

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.