МАРИО ДЕ АНДРАДЕ – „НА МОЈАТА ДУША И СЕ БРЗА“

Ги пресметував моите години и открив дека ми остана помалку време за живеење од она коешто го проживеав досега. Се чувствувам како дете кое добило кутија со колачи и првите ги изело со задоволство, но во моментот кога сфатило дека му останало уште малку, почнало да ги јаде со посебно внимание и да ужива во секој залак. Повеќе немам време за бесконечни конференции на кои … Продолжи со читање МАРИО ДЕ АНДРАДЕ – „НА МОЈАТА ДУША И СЕ БРЗА“