ЦЕНТАР ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Центар за деца со посебни потреби. Хаифа, Израел. Изграден со средства од државата, општината и донации на компании кои имаат општествена одговорност. Продолжи со читање ЦЕНТАР ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ