КЛУЧНИ ПРАШАЊА И ПАРАМЕТРИ ЗА ПОДОБАР ОБРАЗОВЕН СИСТЕМ

КАКО ДА СЕ ПРОНАЈДАТ И ПОДДРЖАТ ВИСТИНСКИТЕ ЛУЃЕ ДА СТАНАТ НАСТАВНИЦИ?  Најдобриот академски капацитет на студенти да станат наставници Каков треба да е статусот на професијата наставник помеѓу студентите на Универзитетот? Една од трите најпосакувани професии 2. Како да се прави селекција на кандидатите за идни наставници?   1 : 10 3.  Каква треба да биде почетната плата на наставниците?   Во согласност со другите професии … Продолжи со читање КЛУЧНИ ПРАШАЊА И ПАРАМЕТРИ ЗА ПОДОБАР ОБРАЗОВЕН СИСТЕМ